Arbetsuppgifter
Till Systemteknikavdelningen söker vi en Systemtekniker/industrielektriker. Arbetet  innebär bl.a. felsökning, reparation och underhåll av fabrikens el-, driv-, hydraul-, styr-, och kontrollutrustning. Tjänsten innebär ett varierat och självständigt arbete där du ställs inför utmaningar såsom problemlösning, utredningar, projektarbeten, förbättringsarbeten m.m. Beredskap kan komma att ingå på sikt.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieutbildning inom el, automation eller likvärdig utbildning. Vi ställer höga krav på säkerhet och förmågan att arbeta självständigt. I och med att tjänsten innebär mycket kontakter med olika arbetsgrupper ser vi att du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ska känna dig bekväm med att hantera olika tekniska hjälpmedel då tjänsten innebär att arbeta med olika programvaror, datorer och kommunikationsutrustningar, ofta med engelska som språk. Ett stort teknikintresse underlättar och erfarenhet från underhåll i liknande miljöer är meriterande.

Övriga uppgifter 
Arbetstid:
Dagtid.
Anställningsform:
heltid Lön enligt kollektivavtal med Pappers avd 37.

För mer information kontakta Tomas Lidström, Underhållsledare Systemteknik, tel 0911-97 820.
Fackliga kontaktpersoner inom Pappers avd 37 är Stefan Askenryd tel, 97 041.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-18. Ansökan registreras i rekryteringsverktyget nedan.

 

Sista ansökningsdag 2018-02-18

返回职位空缺页面